Wie is Handmeek

Wat leuk dat je dit wilt weten!

Mijn naam is Maaike, ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin waarin ik de bijnaam Meek kreeg.
Knutselen is altijd mijn grote hobby geweest. Als zo’n 10 jaar geleden mijn neefje geboren wordt krijgt hij van mij een geboortekrukje. Dit is een melkkrukje van de rommelmarkt, door mij opgeknapt en beschilderd in de stijl van zijn geboortekaartje. Naast mijn neefje, is mijn nieuwe hobby geboren. Ik kan niet stoppen met het bedenken van nieuwe ideeën, zoeken naar nieuwe schilderstechnieken en verbeteren van mijn werk.

Een lang gekoesterde droom is werkelijkheid geworden met mijn eigen bedrijf. Met mijn bijnaam, handgemaakte spullen en een knipoog naar het Engels (waarin ik minder goed ben dan schilderen) kan ik het niet anders noemen dan Handmeek.

Ik zou het heel leuk vinden om iets voor je te mogen betekenen,
of te beschilderen 😉

– Liefs Maaike (Meek)